SOBNA VRATA KLASIČNI DIZAJN

U fokusu je krilo, sa bogatstvom uklada ili freza čime daju poseban detalj prostoru bilo da se rada o tradicionalnom dizajnu ili oneme gdje se spaja moderno i tradicionalno u fuziji različitih stilova.

Lakirane verzije krila su najčešći izbor je tu dolazi do izražaja detalji izrade i široka je lepeza dizajna i broja uklada i načina izrade gravura u kolekcijama i jednostavnija je prilagodba modernom prostoru.

No furnir odnosno drvo uvijek bio osnovni element produktivne kulture. Drvo okružuje ambijent toplinom i prestižom zahvaljujući beskonačnim esencijama i proizvodnim mogućnostima koje pruža. Furnir se modernizira i razvija kroz različite tehnike dorade. Segmentno i decapé lakiranje posebno se ističu u kreativnom stvaranju posebnih panela i obnavljaju kulturu gdje se često ne odustaje od ručne tehnike.

U kolekcijama možete birati između dvije vrste dovratnika: sa klasičnim ili skrivenim pantima. Dovratnici su od punog drveta obostrano prešanih MDF-om, čvrsti i stabilni, s unutrašnje strane vodootprorno zaštićeni, kao i donji dio krila.
Mogućnost visine do stropa, otvaranja osim u standardnoj verziji onoj sa pivot osi ili preklopnoj.

Kao i svaka druga sobna vrata u našoj ponudi, u proizvodnji mogu biti definirana sa ispunom od cjevaste iverice i sa padajućom brtvom radi maksimalne zvučne izolacije te u protupožarnoj izvedbi. Proizvodnja i certifikacija prema EU standardima