SOBNA VRATA KLASIČNI DIZAJN

U fokusu je krilo, sa bogatstvom uklada ili freza čime daje poseban detalj prostoru, bilo da se radi o tradicionalnom dizajnu ili onome gdje se spaja moderno i tradicionalno u fuziji različitih stilova.

Lakirane verzije krila su najčešći izbor jer ovdje dolazi do izražaja detalji izrade, te je široka lepeza dizajna uklada i izbora RAL boja.

No, furnir odnosno drvo uvijek je bio osnovni element produktivne kulture. Drvo okružuje ambijent toplinom i prestižom zahvaljujući oblikovanju i proizvodnim mogućnostima koje pruža. Furnir se modernizira i razvija kroz različite tehnike dorade, no još prevladava ručna obrada.

U kolekcijama možete birati između dvije vrste dovratnika: sa klasičnim ili skrivenim pantima. Dovratnici su od punog drveta obostrano prešanih MDF-om, čvrsti i stabilni, s unutrašnje strane vodootprorno zaštićeni, kao i donji dio krila.
Mogućnost visine do stropa, otvaranja osim u standardnoj verziji onoj sa pivot osi ili preklopnoj.

Kao i svaka druga sobna vrata u našoj ponudi, u proizvodnji mogu biti definirana sa ispunom od cjevaste iverice ili/isa padajućom brtvom radi maksimalne zvučne izolacije. Dostupna i u protupožarnoj izvedbi. Proizvodnja i certifikacija prema EU standardima