Kvake

Kvake kao završni detalj na svakim vratima, odaje koliko pažnje posvećujete ukupnom dojmu i na kraju kako će izgledati sveobuhvatno vaša nova vrata. To je kao kad njegujete svoje lice, a zaboravite na vrat ili ruke!

Uglavnom sugestije dizajnera su sljedeće: uz mat vrata birajte sjajnu crom završnu obradu, oblik kvake diktira i da li kvadratna ili obla rozeta, trenutno minimalnog volumena, hit boja: crna i bakrena.

Prvenstveno je funkcionalnost bitna (sa ključanicom ili bez, leptir otvaranje, zaokretnu ili fiksnu kuglu kod vanjskih vrata i slično), izbor materijala, puna ispuna i završna obrada koji jamči dugotrajnost, a tek onda dolazi dizajn. Svaki od brandova Vrata dizajn u svom portfoliju nudi modele sa već dizajniranim kvakama predefiniranim upravo za ta vrata. I teško se odlučiti za bilo koju kvaku osim te jer čini njen sastavni dio. Poput Adielle vrata sa insertacijom koja se ponavlja i na samoj kvaki.

Tupai završna obrada:

Olivari završna obrada:

Najprodavanije modele pogledajte u galeriji, a više modela i ukojim sve završnim obradama dolaze potražite u katalozima proizvođača koje zastupamo: Tupai, Hoppe, M&T, Olivari.

Kvake 5 mm rozeta

Kvake 7 mm rozeta

Kvake pravokutne

Ukopne za klizna vrata

Dizajnerske kvake

Basic kvake

Olivari kvake