STANDARDNA PROTUPROVALNA VRATA

Pod standardnim protuprovalnim vratima definiramo vrata sa standardnim vidljivim pantima i okvirom u jednokrilnoj ili dvokrilnoj varijanti.

Isključivo klasa protuprovalnosti 3 i više, sa zvučnom izolacijom min 38 db pa sve do visokih certificiranih 45 db i toplinskom izolacijom od U 0.75. Obavezan defender – posebna zaštita cilindra s vanjske strane. Antikorozivna zaštita svih metalnih dijelova strukture protuprovalnih vrata standard je proizvođača.

Sa panelima namijenjenim unutarnjim prostorima ili pak zaštiti kuće gdje sa vanjske strane mora postojati visoka otpornost na atmosferske uvjete sa dugogodišnjom garancijom proizvođača. Različiti je izbor materijala i načina slaganja panela. Od jednostavnijeg čistog krila do modela sa ‘ukladama’ tradicionalnijeg izgleda.

Paneli mogu biti puni ili sa širokim izborom staklenih insertacija i ukrasa. Staklo na svakom dijelu protuprovalnih vrata je također certificirano protuprovalno i to dvostruko: bullet-proof i sledgehammer-proof.

Kada izabrati standardna protuprovalna vrata?

  • kada osim protuprovalnosti želite imati sve ostale maksimalne certifikacije: prvenstveno zvuka i toplinske izolacije. Znate li da je Oikos model Evolution, model protuprovalnih vrata sa najučinkovitijom toplinskom izolacijom na svijetu?
  • kada želite dvokrilna protuprovalna vrata
  • kada želite pustiti svijetlo ‘kroz’ svoja protuprovalna vrata: želite nadsvjetlo, staklo sa strane ili staklene insertacije na krilu. Jedino modeli sa standardnim pantima mogu imati i staklene insertacije na samom krilu
  • kada želite 15 godina garancije na vanjski panel otporan na atmosferije Oikosova linija Legno vivo će vam biti prvi izbor.
  • kada želite i funkcionalnost alarma na Vašem ulazu:  Sentinel je opcija ekluzivna kod Gardese koja omogućuje aktivaciju alarma u vašim vratima! Bez ikakve elektronike, u trenutku kada se nasilno lupa po vratima ili se nasilno koriste, automatski se aktivira alarm