Podne i zidne obloge

Novi materijali i certificirana ultra otpornost

Najčešće pitanje kada birate vrata je: da li će mi odgovarati uz podove?  Drugo je ono: mogu li ih povezati sa postojećim namještajem, prekriti i učiniti maksimalno nevidljivim? Pitanja su na mjestu jer su vrata element u prostoru koji mora biti kompatibilan sa podom odnosno sa zidom da bi činilo cjelinu.

S toga smo proširili ponudu na podne i zidne obloge koje dizajnom, materijalom i dimenzijama mogu udovoljiti i najzahtjevnijim rješenjima. Time želimo obogatiti raznovrsnost postojeće ponude sobnih i protuprovalnih vrata, kliznih stijena i posebnih rješenja za privatne ili uredske prostore. Od podnih obloga izdvajamo talijanski brand Skema koji se pozicionirala kao jedna od vodećih tvrtki u svijetu podova na svjetskoj razini. Tehnološki napredniji, inovativni, kreativni, ugodni na dodir, podovi od Skeme su upravo ono što će se sjajno spojiti sa vašim prostorom i pružiti poseban ugođaj. Iza besprijekornog estetskog dojma podova stoji i kvaliteta stoga Skema za svoje podove nudi garanciju i do 25 godina.

Svaki od proizvođača vrata kojeg zastupama proširio je svoj portfolio i na zidne obloge. Tako birajući materijal od kojeg će biti izrađena vaša vrata, možete ih postaviti i na zid, poput furnira, laminata, kamena, porculana, tapeta.