Adresa: Selska cesta 167

Telefon: 01 3020 945

 

Sobna klizna vrata

Klizna vrata sa clasic vodilicom od 2.100 kn, vrata za knauf kazetu sa dovratnikom od 3.300 kn (kazeta posebno). Za željenu ponudu kontaktirajte nas na

telefon: 01 302 0945,

e-mail: info@vratadizajn.hr

Pri izboru kliznih vrata možete birati između 3 različita mehanizma: klizna vrata sa vodilicom (stropnom ili zidnom), klizna vrata sa klizanjem u knauf ili zid ugradbenu kazetu te sa mehanizmom u kombinaciji vodilice i vanjskog dovratnika.

Izbor materijala od kojih se izrađuju klizna vrata je vrlo širok. Tako su, uz posebno prikazana staklena vrata koja možete pregledati u zasebnoj kategoriji, najčešći materijali medijapan lak, medijapan laminat ili furnir. Ukratko: svako krilo koje izaberete iz kolekcija proizvođača koje zastupamo može biti izvedeno u kliznoj varijanti!

Bitno je odlučiti da li želite klizanja po zidu na vodilici ili klizanje u zid u zidnu kazetu koje vam omogućuje maksimalnu zvučnu i toplinsku izolaciju. Više saznajte ovdje

Zidne kazete koje koristimo su Sipario ili Eclisse, model sa nevidljivim štokom Filo ili klasičnim štokom Unico. U standardnoj visini krila od 200, 205 i 210 cm model Unico dostupan odmah uz aktualnih -40%, a  sve ostale dimenzije i po narudžbi u roku od 10 radnih dana! Dimenzije dostupne odmah pogledajte u Cjeniku.

Zašto izabrati sobna klizna vrata

  • Nemate mjesta za zaokretna vrata
  • Birajući dodatno zidnu knauf kazetu želite maksimalno iskoristiti i zidove, s obzirom da vrata kližu u zid
  • Birajući staklena klizne stijene povezujete, a ne razdvajate prostor
  • U Vrata dizajnu moguće je organizirati dostavu na vašu adresu na području Grada Zagreba
  • U akciji standardne dimenzija knauf kazeta dostupne odmah, čak i međumjere 650 i 750 mm širine!
  • Sve ostale dimenzije knauf kazete dostupne u roku od 10 radnih dana!

 

Povratak na Sobna vrata