Adresa: Selska cesta 167

Telefon: 01 3020 945

 

Sobna klizna vrata

Klizna vrata sa clasic vodilicom od 2.100 kn, vrata za knauf kazetu sa dovratnikom od 3.300 kn (kazeta posebno). Za željenu ponudu kontaktirajte nas na:

telefon: 01 302 0945

e-mail: info@vratadizajn.hr

Pri izboru kliznih vrata možete birati između 3 različita mehanizma: klizna vrata sa vodilicom (stropnom ili zidnom), klizna vrata sa klizanjem u knauf ili zid ugradbenu kazetu te sa mehanizmom u kombinaciji vodilice i vanjskog dovratnika.

Izbor materijala od kojih se izrađuju klizna vrata je vrlo širok. Tako su, uz posebno prikazana staklena vrata koja možete pregledati u zasebnoj kategoriji, najčešći materijali medijapan lak, medijapan laminat ili furnir. Ukratko: svako krilo koje izaberete iz kolekcija proizvođača koje zastupamo može biti izvedeno u kliznoj varijanti!

Bitno je odlučiti da li želite klizanja po zidu na vodilici ili klizanje u zid u zidnu kazetu koje vam omogućuje maksimalnu zvučnu i toplinsku izolaciju. Više saznajte ovdje https://vratadizajn.hr/izdvojili-smo/iskoristite-prostor-u-potpunosti-ugradite-sobna-vrata-koja-klizu-u-knauf-kazetu/

Zidne kazete koje koristimo su Sipario ili Eclisse, model sa nevidljivim štokom Filo ili klasičnim štokom Unico. U standardnoj visini krila od 200, 205 i 210 cm model Unico dostupan odmah uz aktualnih -40%, a  sve ostale dimenzije i po narudžbi u roku od 10 radnih dana! Dimenzije dostupne odmah pogledajte u Cjeniku.

Zašto izabrati sobna klizna vrata

  • Nemate mjesta za zaokretna vrata
  • Birajući dodatno zidnu knauf kazetu želite maksimalno iskoristiti i zidove, s obzirom da vrata kližu u zid
  • Birajući staklena klizne stijene povezujete, a ne razdvajate prostor
  • U Vrata dizajnu moguće je organizirati dostavu na vašu adresu na području Grada Zagreba
  • U akciji standardne dimenzija knauf kazeta dostupne odmah, čak i međumjere 650 i 750 mm širine!
  • Sve ostale dimenzije knauf kazete dostupne u roku od 10 radnih dana!

 

Povratak na Sobna vrata