Adresa: Selska cesta 167

Telefon: 01 3020 945

 

Pivot protuprovalna vrata

Cijena na upit. Za željenu ponudu kontaktirajte nas na:

Telefon: 01 302 0945

,

e-mail: info@vratadizajn.hr

 

 

Vrata dizajn, Zagreb

Pivot otvaranje označava otvaranje krila protuprovalnih vrata oko svoje osi. Posebna, za ulaze većih dimenzija, krila do 3 m visine i 2 metra širine.

Pivot protuprovalna vrata ili protuprovalna vrata sa otvaranjem oko svoje osi kombinira luksuz i sigurnost sa ogromnom mogućnošću rješenja po vlastitom dizajnu zbog modularnog sistema slaganja materijala u horizontalnim ili vertikalnim sektorima na krilu vrata koje se u proizvodnji slažu po vašim željama i tako nude potpunu customizaciju.

Slažu se horizontalno u standardnoj veličini do 300 cm u visinu i 220 cm u širinu i to u cijelosti ili kombinaciji punog drva, stakla, porcelain gressa, nehrđajućeg čelika, lakiranog drva ili laminata, betona. Sa ili bez središnje aluminijske insertacije.

Takva veličina idealna je za velike otvore jer omogućuju da dobijete maksimalno od ulaza u jednom krilu. Skriveni dovratnici mogu biti poravnata sa zidom sa unutarnje ili vanjske strane. Elegantan rukohvat izvana i patentirano rješenje kvake-klapne sa unutarnje strane, integrirano u krilo, omogućuju da je ista potpuno poravnata sa krilom!

Cilindar u mehaničkoj bravi je maksimalne 6 klase, a za otvaranje elektromotorne brave dovoljan je samo mobitel. Želite li pak da pivot protuprovalna vrata budu potpuno dio staklene strukture i da ništa ne remeti pogled na prekrasan vidikovac, izabrat ćete model Nova, član Synua pivot otvaranja, s potpuno ostakljenim krilom.

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

Protuprovalna vrata certificirana po CE normi Okov u različitim bojama – mat, sjaj, bronca, zlato, željezo
Proizvođač Oikos, Italija Pokretna etlica na dnu vrata
Model sa pivot otvaranjem, oko osi Cilindar brava Mottura
Klasa protuprovalnosti III Cilindar Cisa Oikos – 1 radni ključ + 4 ključ + 1 sigurnosni
Zvučna izolacija 38 Db Iznutra ručka: Synua hlap ručka
Termička otpornost U=1.6 Izvana ručka: long handle, Synua standard
Boja vanjskog panela: širok izbor različitih materijala, u sektorima ili ravni, sa ili bez središnje aluminijske sekcije Zaštitni defender s vanjske strane+dodatna zaštitna ploča debljine 4mm
Boja unutarnjeg panela: širok izbor različitih materijala, u sektorima ili ravni, sa ili bez središnje aluminijske sekcije Ugradnja sa slijepim dovratnikom, poravnato s vanjske ili unutarnje strane zida

Slide Anything shortcode error: A valid ID has not been provided

INSPIRIRAJTE SE I POGLEDAJTE PRIMJERE MODELA ILI NAM SE JAVITE DIREKTNO ZA PONUDU:

Zašto izabrati pivot protuprovalna vrata

  • Zbog dizajna i posebnog wow efekta u uređenju interijera. Pivot protuprovalna vrata omogućuju da imate samo jedno veliko krilo i dobit ćete dojam pri otvaranju kao da otvarate veliki pomični zid!
  • Zato što imate veliki zidarski otvor i želite monjumentalni ulaz i ne želite dva krila već jedan. Možete imati krilo do 2 metra širine i 3 metra visine.
  • Zato što je Synua dizajnom dobitnik talijenske nagrade za dizajn Compasso d'Oro.
  • Zbog vrlo čvrste protuprovalne strukture kojom dobivate maksimalnu zvučnu izolaciju od 38 db i termičku od 1.6.
  • Zbog mogućnosti otvaranje i kontrole protuprovalnih vrata putem mobitela i kompletne sinkronizacije sa sustavom pametne kuće.

 

Povratak na protuprovalna vrata