Adresa: Selska cesta 167

Telefon: 01 3020 945

 

Vinili ili LVT podovi

Skema Vinili ili LVT podovi su sintetički podovi na cijeni zbog izuzetne vodootpornosti, izdržljivosti, protukliznosti i antibakterijskih svojstava te velikim mogućnostima primjene, u bilo kojoj prostoriji vašeg doma uključujući i kupaonice. Odlikuju se smanjenom debljinom od 6 mm (5+1 mm implementirane podloge) što im daje mogućnost da ih postavite i preko postojećih podova.

Nositelji su A+ certifikacije koju karakterizira visoka kvaliteta materijala od kojih se proizvode, reciklirajući materijali i on koji ne utječu na zdravlje (bez phathalesa) .

Najprodavaniji Skemin vinil je kolekcija pod nazivom STAR.K . STAR.K je podloga nove generacije LVT-a, ojačana mineralima CaCo3 i ekstrudiranom pločom koja je čini maksimalno fleksibilnom, jakom i stabilnom čak i ako je izložena velikim temperaturnim oscilacijama čime je apsolutno pogodan za podna grijanja. Ugrađena mu je akustična podloga, otporan je na vlagu pa se može ugraditi na podove ili na zidove kupaonica ili kuhinja bez dodatne pripreme. Dostupan je u dekorima prirodnog drva ili materijala s mineralnim efektom kao što su beton, kamen, metal u velikim dimenzijama. Završna obrada sa syncroporama stvara potpuno oku prirodan izgled i ugodan osjećaj dok po njemu hodate, čak i kada ste bosi. Garancija proizvođača 15 godina na kućnu, te 10 godina na javnu upotrebu.

Cijena na akciji od 20% je od 356,00 kn za drvo dekore; 445,00 kn za kamen dekore.

Uz vinile moguće je uskladiti i ugraditi pripadajuće podne lajsne, završne lajsne za stepenice, te je u ponudi i sav potreban materijal za čišćenje i održavanje.

STAR K Liverpool
Star K Tatami Ebony
Fit.lay Tatami Coffee
STAR K Anversa
STAR K Valencia
STAR K Anversa
STAR K Tatami Grey
STAR K Corten
Connect 55G Bone Grey
STAR KR Rovere Antico
STAR KR. Rovere Fume

 

Inspirirajte se, pogledajte katalog i naše radove ili nam se javite direktno za ponudu na: info@vratadizajn.hr

 

 

 

Zašto izabrati vinile:

  • Jer imaju velike mogućnosti primjene od kupaone, podruma do spavaće sobe pa čak i na zidove
  • Jer je izbor dekora velik i lako se može uklopiti u svaki stil interijera
  • Zato što su vodootporni, protuklizni i imaju antibakterijska svojstva
  • Jer se lako se održavaju i ne zahtijevaju poseban tretman
  • Jer su kompatibilni sa podnim grijanjem i ne mijenjaju svoje karakteristike

 

Povratak na podove