Adresa: Selska cesta 167

Telefon: 01 3020 945

 

Vinili

Cijena na akciji od 20% 399 kn. Za željenu ponudu kontaktirajte nas na

telefon: 01 302 0945,

e-mail: info@vratadizajn.hr

Vinili su elastični podovi iz Sintesy linije koji se odlikuju se smanjenom debljinom od 6 mm i velikim mogućnostima primjene, a na cijeni su zbog smanjenog odjeka zvuka, vodootpornosti, protukliznosti i antibakterijskih svojstava.

Zvijezda Skeme je kolekcija vinila pod nazivom STAR.K . To je heterogeni vinilni pod u velikim formatima koji se odlikuje dimenzijskom stabilnošću. STAR.K je podloga nove generacije LVT-a, ojačana mineralima CaCo3 i ekstrudiranom pločom koja je čini polukrutom, ali fleksibilnom, jakom i stabilnom čak i ako je izložena velikim temperaturnim oscilacijama. Ugrađena mu je akustična podloga, otporan je na vlagu pa se može ugraditi u podove i zidove kupaonica ili kuhinja što je sjajno. Dostupan je u dekorima od drveta ili materijala s mineralnim efektom kao što su beton, kamen, metal … hodajući po STAR K podu ne gubi se osjećaj topline što je tipično za LVT podove.  Garancija proizvođača 15 godina na kućnu, te 10 godina na javnu upotrebu. Dostupan u verziji zidne obloge pod nazivom Star.KW.

Uz vinile moguće je uskladiti i ugraditi pripadajuće podne lajsne, završne lajsne za stepenice, te je u ponudi i sav potreban materijal za čišćenje i održavanje. Svako oblaganje podova u prostoru zahtijeva i odgovarajuće folije koje se postavljaju na gotov pod kako bi osigurale stabilnost, sprečavale vlagu ili buku koju proizvodi kretanje ili pak osigurale besprijekorne performanse poda gdje je provedeno podno grijanje.

STAR K Liverpool
Star K Tatami Ebony
Fit.lay Tatami Coffee
STAR K Anversa
STAR K Valencia
STAR K Anversa
STAR K Tatami Grey
STAR K Corten
Connect 55G Bone Grey
STAR KR Rovere Antico
STAR KR. Rovere Fume

 

Inspirirajte se i pogledajte katalog ili nam se javite direktno za ponudu:

 

 

Zašto izabrati vinile:

  • Jer imaju velike mogućnosti primjene od kupaone, podruma do spavaće sobe pa čak i na zidove
  • Jer je izbor dekora velik i lako se može uklopiti u svaki stil interijera
  • Zato što su vodootporni, protuklizni i imaju antibakterijska svojstva
  • Jer se lako se održavaju i ne zahtijevaju poseban tretman
  • Jer su kompatibilni sa podnim grijanjem i ne mijenjaju svoje karakteristike

 

Povratak na podove