Adresa: Selska cesta 167

Telefon: 01 3020 945

Upoznajte Vrata dizajn

Vrata dizajn je smo distributer i multibrand prodajno mjesto izabranih talijanskih proizvođača protuprovalnih i sobnih vrata. Svi proizvođači izdvajaju se svojom kvalitetom ali i dizajnom te su redom certificirani prema zahtjevima Europske unije. Upravo zbog kvalitete proizvoda garancije na isporučena vrata kreću se čak i do 15 godina.

Osim prodajnog osoblja i tehničara zaduženog za izmjere, zapošljava 10 montažera podijeljenih u četiri tima koji svakodnevno obavljaju poslove montiranja. Timovi montažera educirani su za obavljanje montaža te su spremni osigurati Vam besprijekornu ugradnju. Ukoliko vam ne treba montaža, pripremljena vrata po traženim mjerama možete preuzeti u radionici-skladištu u Ježdovečkoj cesti 137, Zagreb.

U showroomu Vrata dizajna u Selskoj 167, možete pogledati brojne izložbene primjerke.

Mi ćemo se potruditi Vašim željama pridružiti inovativna rješenja koja nude vrata vrhunske proizvodnje.

 

 

U sklopu provedbe EU projekta „Primjena IKT za poslovne procese u proizvodnji vrata“  intervjuirane su 2 članice projektnog tima u svrhu promicanja ravnopravnosti spolova, tj. promicanja rada žena na rukovodećim pozicijama u poduzeću Vrata dizajn d.o.o.

Martina Banović, direktorica:

„U poduzeću Vrata dizajn d.o.o. promiče se ravnopravnost spolova na svim radnim pozicijama. Iako je broj muškaraca u poduzeću veći nego žena, svima je dana jednaka prilika kako na rukovodećim mjestima tako i na tehničkim i administrativnim radnim mjestima. Prilikom novih zapošljavanja u poduzeću omogućeno je zapošljavanje spolu i nacionalnoj ili vjerskoj pripadnosti. U radnom kolektivu potiče se pozitivna atmosfera i interes žena za rukovodeće pozicije. Iako se radi o stolarskoj industriji za koju je interes ženskog spola manji, nastoji se svim pružiti jednaka prilika za razvoj i usavršavanje u timu Vrata dizajn.”

Sandra Cottiero, voditeljica ureda: 

„Projektom Primjena IKT za poslovne procese u proizvodnji vrata svakoj ženi u poduzeću Vrata dizajn pružena je mogućnost rasta i razvoja u smjeru rukovodećih pozicija u poduzeću. Iako je projekt koristio neposredno svim zaposlenicima bez obzira na spol, nabavljanjem nove IKT tehnologije više su profitirale pripadnice ženskog spola jer im je otvorena mogućnost rada u više odjela u poduzeću zbog samog opisa posla.“

Da se ravnopravnost spolova promiče u poduzeću dokazuje i činjenica da su od pet rukovodećih pozicija na 2 zaposlene žene.

 

Pivot protuprovalna vrata primjer 12 vrata dizajn
Klizne-stijene-vrata-dizajn-primjer-9

OIKOS je talijanski proizvođač protuprovalnih vrata sa sjedištem u blizini Venecije. Već više od 25 godina proizvodi, osmišljava i testira protuprovalna vrata po narudžbi s visokim standardima kvalitete. Proizvodnja svih dijelova vrata smještena je u Italiji te svoja vrata prodaju diljem svijeta. Oikos ima za cilj pružiti arhitektima i dizajneri interijera široku paletu estetskih i tehničkih rješenja.
www.oikos.it

 

GD DORIGO sobna vrata su vrata odličnog omjera kvalitete, dizajna i pristupačne cijene. U svojim kolekcijama imaju širok izbor kako za moderne interijere tako i za one klasične. Uz izbor najkvalitetnijeg materijala, razlikuju se besprijekornom završnom obradom, detaljima poput nekoliko verzija štokova, od oblika kod drvenih (zaobljeni, ravni) do potpuno novih materijala kao što su aluminijski štokovi. U posljednjih nekoliko kolekcija uključili su u dizajn nekoliko imena unutarnjeg dizajna i napravili pun pogodak.
www.gd-dorigo.com

 

ADIELLE talijanski proizvođač koji se u posljednjih 10 godina specijalizirao se u proizvodnji staklenih vrata i staklenih stijena. Inovativna aluminijska konstrukcija, po izboru: jednostruko ili dvostruko staklo, u kombinaciji ili bez sa ostalim materijalima poput drva, kamena ili kože, sa različitim modelima otvaranja, čine ih različitim i vrlo konkurentnim proizvođačem.
www.adielleporte.com

 

LUALDI proizvođač sobnih vrata sa koji je svoju kvalitetu usavršio kroz više do 100 godina postojanja. Visoka razina kvalitete vidljiva je u obradi unutrašnjeg ali i vanjskog dijela vrata. Svaki detalj vrata pažljivo je isplaniran radi maksimalne stabilnosti. Staklena, lakirana ili vrata s furnir oblogama svojim jedinstvenim dizajnom u potpunosti opravdavaju svoje mjesto među high-end brandovima.
www.lualdiporte.com

 

GARDESA talijanski proizvođač protuprovalnih vrata koji je dio Assa Abloy grupacije. Assa Abloy je globalni lider u proizvodnji inteligentnih rješenja zaključavanja i drugih sigurnosnih rješenja. Protuprovalna vrata testirana su i svojim specifikacijama i kvalitetom imaju certifikate UNI EN 1627/1630 te UNI EN ISO 9001:2008.
www.gardesa.com

 

Vrata dizajn d.o.o. jamči da će isporučeni proizvod ispravno funkcionirati u garantnom roku ako će se upotrebljavati po uputama proizvođača te ako je za proizvod obavljena montaža od strane Vrata dizajn d.o.o.

Garancija za proizvod i montažu je definirana ispostavljenim računom sukladno garanciji proizvođača izabranog proizvoda.

Prijava za reklamaciju proizvoda ili ugradnju u roku 14 dana od dana ugradnje na e-mail adresu servis@vratadizajn.hr ili pozivom na telefon 095/370 2239

 

Garancija ne vrijedi u slijedećim slučajevima:

ako proizvod nije montiran od strane tvrtke Vrata dizajn d.o.o.

ako je proizvod servisirala neovlaštena osoba

ako je kupac nestručno ili nebrižljivo postupao sa proizvodom

ako su naknadno vršene bilo kakve  preinake koje nisu izvršene od strane Vrata dizajn d.o.o.

ako se ustanovi da je na protuprovalnim vratima bio pokušaj provale te su ona oštećena od trećeg lica te njihova funkcija nije dobra

ako je proizvod otvaran (skidanje vrata sa panta, skidanje panela, otvaranje brave ili nasilno čupanje dijelova vrata, kvake, kugle ili graničnika pomicanje ukrasnih lajsni ili praga) od strane neovlaštene osobe