Adresa: Selska cesta 167

Telefon: 01 3020 945

 

Lualdi – staklena vrata i stijene

Cijena na upit. Za željenu ponudu kontaktirajte nas na:

telefon: 01 302 0945

e-mail: info@vratadizajn.hr

Detalji poput minimalnog aluminijskog okvira, posebno dizajnirana vodilica i 'potpisana' kvaka čine Lualdi vrata posebna u svakom detalju!

 

Lualdi je talijanski proizvođač koji više od 50 godina surađuje s najpoznatijim svjetskim produkt dizajnerima i arhitektima u kreiranju svojih kolekcija. Neki od njihovih modela kreiranih sredinom 60.-ih godina prošlog stoljeća, još i dan danas su među najprodavanijim modelima. U kreiranju staklenih vrata i stijene ističu se minimalnom debljinom aluminijskih okvira i vodilice, želeći istaknuti staklo kao maksimalni izvor svijetlosti, a u novoj kolekciji ponudili su posebne boje stakla.

Sigurnosno kaljeno staklo u Lualdi dizajnu najrazigraniji je detalj koji možete pronaći u našem portfoliju. Osim insertiranih čeličnih mreža u zlatnoj ili srebrnoj boji, posebni su potpisani Lissoni modeli prozirnog, sivog i bronza stakla sa graviranim detaljima parcijalno na krilu. Novi model je Coin, stakleno krilo obostrano postavljeno furnir vertikalnim griljama u različitim visinama.

 

Slide Anything shortcode error: A valid ID has not been provided

 

Što je posebno kod  Lualdi staklenih vrata i stijena?

  • Staklena zaokretna vrata sa skrivenim aluminijskim dovratnicima i skrivenim pantima
  • Posebni okovi kod kliznih stijena koji omogućavaju nikakvu vodilicu na podu i kod maksimalnih visina, već samo onu stropnu
  • Klizne stijene sa kliznim panelima do 3,2 m visine i 1,5 m širine pojedinačnog panela
  • Poseban dizajn sigurnosnog kaljenog stakla, ističe se potpis Piero Lissonija kod Lualdijevih modela
  • Anodizirani aluminij u bojama: osim natur, crne i bijele kao standardnih boja, tu su bronza, platinum, testa di moro ili bilo koja po RAL karti(čokoladno crna)

 

Povratak na Staklena vrata i stijene