Adresa: Selska cesta 167

Telefon: 01 3020 945

 

Klizne staklene stijene

Cijena na upit. Za željenu ponudu kontaktirajte nas na:

telefon: 01 302 0945

e-mail: info@vratadizajn.hr

>

Adielle se u proteklih 10 godina specijalizirao upravo za staklena, klizna i zaokretna vrata te pregradne staklene stijene. Međutim u proizvodnji koristi i materijale poput drveta, kamena, kože i stvara prava mala umjetnička djela.

Mogućnosti primjene su razne: u stambenom prostoru od ulaznih rješanja, pregrada prostorija, ugradbenih i walk in ormara do onih poslovnih prostora. Vrhunski, čvrsti aluminijski okviri u staklenim kliznim stijenama i detalji svaki na svom mjestu: sigurnosna stakla različite transparentnosti i boja, okviri od anodiziranog aluminija sa integriranim rukohvatima različitih dimenzija i modela vrhunac su talijanske kvalitete i dizajna.

Visine mogu doseći zavidnih 3,20 m, a širina jednog panela u istoj toj visini i do 1,50 m. Vodilica je stropna, skroz skrivena u stropu ili nadgradbena u boji izabranog aluminijskog okvira. Osim klasičnih kliznih panela, moguće je definirati harmonika, slagano otvaranje te ono sinhronizirano. Novost su i furnir anodizirani aluminij u tri boje drveta: svijetli hrast, lješnjak i tamni wenge. Hladno staklo sa toplim furnir aluminijom daje posebnu bogatstvo i toplinu!

Slide Anything shortcode error: A valid ID has not been provided

 

Što je posebno kod Adielle i Lualdi staklenih vrata i stijena?

  • Staklena zaokretna vrata sa skrivenim aluminijskim dovratnicima i skrivenim pantima
  • Posebni okovi kod kliznih stijena koji omogućavaju nikakvu vodilicu na podu za maksimalne dimenzije,već samo onu stropnu
  • Klizne stijene sa kliznim panelima do 3,2 m visine i 1,5 m širine pojedinačnog panela
  • Poseban dizajn kaljenog stakla, istče se potpis Piero Lissonija kod Lualdijevih modela
  • Anodizirani aluminij u bojama: osim natur, crne i bijele kao standardnih boja, tu su bronza, platinum, testa di moro (čokoladno crna) ili izbor po RAL karti
  • Dvostruko kaljeno staklo jedino na svijetu ima kolekcija Piana, Adielle

 

Povratak na Staklena vrata i stijene