Adresa: Selska cesta 167

Telefon: 01 3020 945

 

Kvake i rukohvati

Bogat izbor visokokvalitetnih kvaka i rukohvata iz TUPAI programa već od 200 kn.  Za željenu ponudu kontaktirajte nas na:

Telefon: 01 302 0945

,

e-mail: info@vratadizajn.hr

Kvake su detalj koji volimo. Zaokružuju izgled svakih vrata i vjerujemo da imamo široki izbor modela i za svakog ponešto: i što se tiče dizajna i što se tiče budgeta. Tako u ponudi imamo kvake od 200 pa do 1.200 kuna.

Kod stakenih Adielle vrata, kvaka može biti potpuno stopljena sa bojom aluminijskog okvira ili vodilice, te sa bojom stakla. Kvake mogu biti u bojama aluminija: natur, bijeli, crni, bronzo, platinum…ali i sa staklenom insertacijom u boji samog staklenog krila.

Kod drvenih vrata, izbor kreće od kvadratne ili okrugle rozete pa do izbora da li se krilo priprema sa ključanicom: klasični ključ, cilindar ključ, toilet ključ ili možete izabrati da ne želite nikakvo zaključavanje i vidljivu rozetu, već samo pripremu za kvaku.

Brandovi se odlikuju vrhunskom izradom, završnom obradom zaštitom i posebnim dizajnom: Colombo, Olivari, DND, Tupai, Hoppe. Većina proizvođača iz naše ponude ima i svoj vlastiti dizajn koji smo spomenuli, potpuno bojama i oblikom stopljen sa svojim modelima, poput Adielle za staklena vrata ili Lualdi koji potpisuju svaku svoju kvaku!

 

Posebna ponuda!

Kvaka Tupai 2275 Q - cijena 380 kn!

Jednostavnog dizajna sa kvadratnom rozetom u 5 Tupai boja: crom sjaj, crom mat, titan, nikl perla (platino) ili crna.

U cijeni je rozeta ključ, a uz nadoplatu od 113 kn dostupne su rozeta libero occupato zaključavanje ili rozeta za cilindar.

Tupai je portugalski brand jednostavnog dizajna. Svi materijali su kontroliranog EU porijekla, a završna obrada je galvaniziranje što joj daje dugotrajnost i otpornost. Maksimalnu čvrstoću joj daje i čelična unutarnja rozeta. Montaža ovih kvaka je jednostavna i brza. Dostava u cijelu RH.

kvaka tupai vrata dizajn

INSPIRIRAJTE SE I POGLEDAJTE PRIMJERE MODELA ILI NAM SE JAVITE DIREKTNO ZA PONUDU:

 

Zašto izabrati kvake u ponudi Vratadizajn

  • Zbog dizajna i posebnog wow efekta u uređenju interijera
  • Zbog visoke kvalitete završne obrade
  • Uz kupljena sobna vrata osigurana montaža kvaka
  • Vrata dizajn daju garanciju na proizvode i montažu

 

Povratak na Sobna vrata