Adresa: Selska cesta 167

Telefon: 01 3020 945

 

Sobna preklopna i pivot sobna vrata

Cijena na upit. Za željenu ponudu kontaktirajte nas na

telefon: 01 302 0945,

e-mail: info@vratadizajn.hr

Pivot sobna vrata - drugačija vrata za drugačije prostore. Uvijek posebna. Maksimalno će uštedjeti prostor ili pak naglasiti njegovu veličinu!

Pivot sobna vrata namijenjena su većim otvorima zbog svog posebnog mehanizma otvaranja vrata krila oko svoje osi. Mogućnost visine do stropa, do 3 m visine, širine do 1,5 m. U lakiranoj, drvenoj furnir ili staklenoj izvedbi.

U kolekcijama je moguće izabrati model sa skrivenim štokovima i maksimalnom izolacijom, kao i model gdje dominira samo krilo i veže se oko osi. Važno je naglasiti da je kod ovih vrata važna veličina građevinskog otvora jer sama pivot os smanjuje svijetli prolaz.

Preklopna vrata s druge strane namijenjena su prostorima gdje je najvažnija njegova ušteda. Nemogućnost otvaranja krila vrata u luku ili klizanjem u zid, kompenzirano je vrlo efikasnim mehanizmom preklopnog otvaranja. Preklopna vrata mogu biti simetrična sa ukopnom školjkica otvaranjem ili asimetrična sa klasičnom kvakom. Dolaze u različitim varijantama dovratnika sa klasičnim pantima: poluoblog R10 ili ravnog R40 te u varijanti sa skrivenim pantima gdje je krilo sa izabrane strane, unutranje ili vanjske poravnato sa dovratnikom.

INSPIRIRAJTE SE I POGLEDAJTE PRIMJERE MODELA ILI NAM SE JAVITE DIREKTNO ZA PONUDU:

Zašto izabrati preklopna i pivot sobna vrata

  • Preklopna jer nemate mjesta za zaokretna vrata niti za klizna vrata, a dok su zatvorena dizajnom su potpuno kompatibilna sa zaokretnim vratima
  • Pivot vrata jer želite maksimalan svijetli otvor, a ne želite dvokrilna vrata
  • Pivot vrata jer želite poseban detalj otvaranja, kao da otvarate zid!