Adresa: Selska cesta 167

Telefon: 01 3020 945

Skrivena protuprovalna vrata

Cijena na upit. Za željenu ponudu kontaktirajte nas na:

Telefon: 01 302 0945

,

e-mail: info@vratadizajn.hr

Skrivena protuprovalna vrata, sa skrivenim dovratnicima i skrivenim pantima omogućuju da ona budu potpuno poravnata sa zidom sa unutrašnje ili vanjske strane.

 

Protuprovalna vrata prvenstveno pokrivaju potrebu za zaštitom i sigurnošću. O unutarnjoj strukturi i konstrukciji ovisi njihova kvaliteta, kao i dodatne funkcionalnosti poput: termoizolacije, zvučne izolacije te zaštita od utjecaja atmosferija: kiša, snijeg, vjetar ukoliko se vrata nalaze direktno na njihovom udaru. Tako visoke performance dolaze do izražaja i u protupožarnoj varijanti. Ovaj model protuprovalnih vrata moguće je zatražiti i u visokih 120 EI, 120 minuta protupožarne certifikacije. No, osim funkcionalnosti, važno nam je da ona budu lijepa i da se uklapaju u dizajn prostora. Što sa skrivenim protuprovalnim vratima to zaista nije teško! Birajući model iz portfolija Garofoli možete dalje potpuno integrirati izgled protuprovalnih i sobnih vrata.

Novi član grupe skrivenih protuprovalnih vrata je i model Project. Prilagođen sa nekoliko karakteristika daje dobru cijenu: poravnat je samo sa unutarnje strane, izbor različitih laminatnih vanjskih i unutarnji panela, visoke kvalitete, ali ne za atmosferski utjecaj, namijenjen je unutarnjim prostorima - stanovima u zgradama.

Čest je izbor boutique hotela i manjih objekata za iznajmljivanje, koje u standardu osim protuprovalne zaštite žele gostu omogućiti maksimalnu zvučnu izolaciju od 45 db. Jednostavna integracija sa hotelskim sustavima, a u opciji nudi i vlastite okove sa čitačima kartica.

Sve modele skrivenih vrata možete pogledati u našem showroom-u.

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

Protuprovalna vrata – Oikos, certificirana po CE normi Okov u različitim bojama – mat, sjaj, bronca, zlato, željezo
Klasa protuprovalnosti: 3 Pokretna metlica na dnu vrata
Model: Tekno, protuprovalna vrata sa skrivenim šarkama i skrivenim dovratnikom Cilindar brava Chisa – 4 + 1 servisni ključ
Zemlja proizvodnje Italija Zaštitni defender s vanjske strane+dodatna zaštitna ploča debljine 4mm
Zvučna izolacija 43 Db Širokokutna špijunka
Toplinska izolacija 1.6 U izvana Tekno rukohvat ili kugla
Boja vanjskog panela širok izbor različitih materijala, u sektorima ili ravni, sa ili bez središnje aluminijske sekcije Unutra ključ ili valjak, Tekno standard kvadratni
Boja unutarnjeg panela – širok izbor različitih materijala, u sektorima ili ravni, sa ili bez središnje aluminijske sekcije Ugradnja sa slijepim dovratnikom, vratno krilo poravnato sa zidom s unutarnje strane

Slide Anything shortcode error: A valid ID has not been provided

INSPIRIRAJTE SE I POGLEDAJTE PRIMJERE MODELA ILI NAM SE JAVITE DIREKTNO ZA PONUDU:

Zašto izabrati skrivena protuprovalna vrata

  • Zbog dizajna i posebnog wow efekta u uređenju interijera. Skrivena protuprovalna vrata omogućuju da se ne vide dovratnici i pante, već dominira samo krilo poravnato sa zidom s unutarnje ili vanjske strane. A još možete birati i posebne Oikos materijale za panele i tako zaokružiti poseban dojam.
  • Zbog vrlo čvrste protuprovalne strukture kojom dobivate maksimalnu zvučnu izolaciju od 43 db i termičku od 1.2.
  • Zbog mogućnosti protupožarne izolacije za protuprovalna vrata do 120 min za zahtjevne projekte.
  • Zbog mogućnosti otvaranje i kontrole protuprovalnih vrata putem mobitela i kompletne sinhronizacije sa sustavom pametne kuće. .
  • Jer smo izdvojili model Project, skrivena protuprovalna vrata poravnata sa unutranje strane i sa laminatnim panelima u promotivnoj cijeni od 10.700 kn bez pdv-a+montaža.

 

Povratak na protuprovalna vrata