Adresa: Selska cesta 167

Telefon: 01 3020 945

 

Opcije: elektromehanička brava, digitalna špijunka, okovi

Cijena na upit. Za željenu ponudu kontaktirajte nas na:

Telefon: 01 302 0945

,

e-mail: info@vratadizajn.hr

Uz klasično, mehaničko otvaranje možete se odlučiti i za dodatnu elektromehaničku bravu, uz svaki model u našoj ponudi! Pogledajte u katalozima što donosi novi Arkey sustav, koji će Vam omogućiti jednostavnu kontrolu putem vašeg mobilnog telefona! Kontrolu pristupa i snimanje dok vas nema kod kuće dat će vam digitalna špijunka! Provjerite ponudu i cijene u katalozima.

 

The slider with the ID of 16 is empty.

Brave s elektromehaničkim „codom“ moderan su i suvremen oblik zaštite od provale i ovakva vrata otvaraju se na tri načina po vašem izboru: a) putem tipkovnice ili otiskom prsta, b) čitačem magnetske kartice ili c) daljinskim upravljanjem, danas već i putem mobilnih telefona. Sva su sa mogućnošću integracije sa smart sustavima koji će omogućiti da se otvaranjem/zatvaranjem na primjer pale gase svijetla ili pali gasi alarm.

Postoji i mogućnost lokalne elektrobrave sa elektroprihvatnikom što će omogućiti samo otvaranje vrata (i sobnih) putem tipkovnice ili čitača – vrlo popularan kod malih iznajmljivača ili ureda sa željom da određenim prostorijama ograniče pristup. Na bilo koja protuprovalna vrata sa klasičnom špijunkom, možete instalirati digitalnu špijunku, koja će vam omogućiti pregled i fotografiranje osobe ispred vrata ili snimanje posjetitelja dok niste kod kuće.

Protuprovalna vrata - 14 standardnih boja uključeno u cijenu, ekskluzivni laminatni paneli. Uz nadoplatu bogat izbor modernih jednobojnih ili višebojnih panela sa 3D strukturom
Oblaganje vanjskog zida u boju panela. Cijena opcije 800 kn.
Standardna ponuda zlatnih i srebrnih okova uključena u cijenu. Uz nadoplatu širok izbor dizajniranih rukohvata i kvaka Colombo ili Vali&Vali kao i digitalnih špijunki.
3 godine garancije - - Vrata dizajn d.o.o. jamči da će isporučeni proizvod ispravno funkcionirati u garantnom roku ako će se upotrebljavati u skladu sa uputama proizvođača te ako je isti proizvod ugrađen od strane Vrata dizajn d.o.o. --Uputstvo za upotrebu / korištenje protuprovalnih vrata: Protuprovalna vrata otvaraju se povlačenjem fiksne ili zaokretne kugle prema sebi, te nakon povlačenja okretanje ključem, neovisno o vrsti brave odnosno ključa. Kod zatvaranja s unutrašnje strane vrata se zatvaraju lakim guranjem (ne na kvaku), jer ona služi samo za otvaranje vrata. Kod cilindričnog ključa cilindar uvijek zaključavati na strani oznake proizvođača cilindra. Pri izlasku iz stana vrata se povlače za fiksnu ili zaokretnu kuglu, nikako za ključ u bravi jer u tom slučaju zbog težine vrata može doći do pomicanja cilindričnog uloška, pucanja nosača cilindra ili pločica u sefovskoj bravi zbog čega se vrata neće više dobro zaključavati. Graničnik otvaranja (lanac) zatvara se s unutarnje strane okretanjem valjčića graničnika na desnu stranu, a deblokira se na lijevu stranu. Sa sefovskim ključem vrata se zaključavaju na dva ili četiri okretaja, ovisno o želji kupca nakon čega se ključ može izvaditi. Ukoliko se vrata zatvore i ne mogu se otvoriti, a kupac ne može ući u stan, potrebno je kontaktirati Vrata dizajn d.o.o. Isto vrijedi i za gubitak ključa kako bi Vam mogli pravovremeno promijeniti kod. Kod sefovskog ključa mora se paziti da se ključ mehanički ne ošteti (savije, odlomi dio i slično…), jer u tom slučaju neće biti moguće otvoriti vrata bez naše stručne ekipe. Kod brave s cilindričnim ključem zabranjeno je iz bilo kojeg razloga povlačiti ili mijenjati samostalno samo kućište cilindričnog ključa jer brava ima dvostruku blokadu te se vrata ne mogu više otvoriti-otključati. Takvo otklanjanje deblokade naplaćuje se dodatno pri dolasku. Radi kvalitetnije poslovne suradnje, prava na garanciju i dugoročnoj upotrebi proizvoda molimo Vas da se pridržavate naših uputa ili nazovete tvrtku Vrata dizajn d.o.o. kako bi Vas još detaljnije uputili u pravilno rukovanje vratima, jer bi željeli izbjeći nastanak Vaših nepotrebnih dodatnih troškova.
Demontaža starih vrata i dostava te montaža novih 900 kn. Odvoz i propisno zbrinjavanje starih vrata 400 kn.

Karakteristike proizvoda

Model Gardesa F3000, ravni paneli
Tip vrata Protuprovalna
Tip krila Krilo ravno glatko
Obloge 600/700/800 mm širine 2100 mm visine
Zemlja podrijetla Laminatne obloge
Certifikacije Italija
Klasa proutuprovalnosti CE norma
Zvučna izolacija klasa III
Cilindar brava Tiger cilindar
Standardne dimenzije krila Krilo ravno glatko

Model Gardesa F3000, ravni paneli
Tip vrata Protuprovalna
Tip krila Krilo ravno glatko
Obloge 600/700/800 mm širine 2100 mm visine
Zemlja podrijetla Laminatne obloge
Certifikacije Italija
Klasa proutuprovalnosti CE norma
Zvučna izolacija klasa III
Cilindar brava Tiger cilindar
Standardne dimenzije krila Krilo ravno glatko

Slide Anything shortcode error: A valid ID has not been provided

INSPIRIRAJTE SE I POGLEDAJTE PRIMJERE MODELA ILI NAM SE JAVITE DIREKTNO ZA PONUDU:

 

Zašto izabrati elektromehaničke brave, digitalne špijunke ili okove

  • Zato što želite maksimalnu sigurnost
  • Zato što jednostavnije upravljati zaštitnim sustavom
  • Zato što Vam je kvaliteta sustava zaštite bitna

 

Povratak na protuprovalna vrata