Protuprovalna vrata aluminijska

Na upit. Za željenu ponudu ili besplatnu izmjeru kod vas kontaktirajte nas na T +385 1 3020 945 ili na E info@vratadizajn.hr!

Zahvalan izbor za panele pod direktnim utjecajem atmosferija. Osim aluminija, još jaču izolaciju nudi novi poliesterski materijal, KONIK. Ističe se model panela u imitaciji kamena i drveta.

Jednokrilna ili dvokrilna, sa staklenim elementima ili polukružnim ukrasnim elementima iznad vrata (fanlight), mnogobrojne su varijante pripreme i dizajna aluminijskih protuprovalnih vrata. Stakleni elementi nikako ne utječu na protuprovalnost jer su posebno pripremljeni i testirani upravo sa tom svrhom; svi stakleni elementi redom bez obzira na transparentnost i debljinu testirana su prema certifikatu: EN ISO 12543-2/protuprovalnost EN 356/CE oznake EN 14449 norme.

Više o novim panelima Konik pogledajte na link: http://www.mottaplast.it/categoria-prodotto/ricambi-e-accessori/pannelli/

 

Prelistajte kataloge i saznajte više o karakteristikama modela!

Povratak na popis

Vratadizajn.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice vratadizajn.hr kliknite na gumb "Zatvori".

Zatvori