Protuprovalna vrata sa skrivenim dovratnikom asimilirana sa zidom

Cijena na upit. Za željenu ponudu ili besplatnu izmjeru kod vas kontaktirajte nas na T +385 1 3020 945 ili na E info@vratadizajn.hr!

Model protuprovalnih vrata koji karakterizira klasično otvaranje ali uz skrivene šarke (skrivene pante). Vanjski lakirani paneli imaju posebnu zaštitu od klimatskih uvjeta i garanciju od visokih 15 godina! Skrivene šarke daju im mogućnost stapanja odnosno asimilacije sa vanjskim ili/i unutarnjim zidom i kut otvaranja od 180°. Uz visokokvalitetu izrade i izbor najizdržljivijih materijala pri izradi protuprovalne zaštite klase 3, posjeduju i certifikat protupožarne zaštite EU 90 te visok stupanj toplinske izolacije U=1.6.

Protuprovalna vrata prvenstveno pokrivaju potrebu za zaštitom i sigurnošću, i o unutarnjoj strukturi i konstrukciji ovisi njihova kvaliteta, kao i dodatne funkcionalnosti poput: termoizolacije, zvučne izolacije te zaštita od utjecaja atmosferija: kiša, snijeg, vjetar ukoliko se vrata nalaze direktno na njihovom udaru.  Prema razini sigurnosti, odnosno ‘jačini’ konstrukcije tako se protuprovalna vrata razlikuju od klase 1 (osnovna zaštita) do klase 5 (najviša zaštita).

No, osim funkcionalnosti, važno nam je da ona budu lijepa i da se uklapaju u različite stilove dizajna interijera: moderne ili one tradicionalne. Na kraju ulazna vrata su prvi dodir sa vašim privatnim svijetom i često se i ona žele posebno istaknuti. Tako su već neko vrijeme aktualni materijali poput porculana, gresa, betona, stakla koji su vrlo dobar suptitut drvu, a od modela sve je popularniji onaj sa skrivenim šarkama i asimiliran sa zidom bilo na vanjskoj, bilo na unutarnjoj strani.

 

 

Prelistajte kataloge i saznajte više o karakteristikama modela!

certifikat protupožarne zaštite EU 90
Povratak na popis

Vratadizajn.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice vratadizajn.hr kliknite na gumb "Zatvori".

Zatvori