Lualdi – staklena vrata i stijene

Cijena na upit. Za željenu ponudu ili besplatnu izmjeru kod vas kontaktirajte nas na T +385 1 3020 945 ili na E info@vratadizajn.hr!

Detalji poput minimalnog aluminijskog okvira, posebno dizajnirana vodilica i 'potpisana' kvaka čine Lualdi vrata posebna u svakom detalju!

Lualdi je talijanski proizvođač sobnih vrata koji više od 50 godina surađuje s najpoznatijim talijanskim produkt dizajnerima i arhitektima u kreiranju svojih kolekcija. Neki od njihovih modela kreiranih sredinom 60 godina prošlog stoljeća još i dan danas su među najprodavanijim modelima. U kreiranju staklenih vrata i stijene ističu se minimalnom debljinom aluminijskih okvira i vodilice želeći istaknuti staklo kao maksimalni izvor svijetlosti, a u novoj kolekciji ponudili su posebne boje stakla. Novu Shoin kolekciju potpisao je priznati Piero Lissoni.

Povratak na popis

Vratadizajn.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice vratadizajn.hr kliknite na gumb "Zatvori".

Zatvori