Novi model: Project promocija

od 10.000 kn bez pdv Za željenu ponudu ili besplatnu izmjeru kod vas kontaktirajte nas na T +385 1 3020 945 ili na E info@vratadizajn.hr!

Nova verzija Oikos modela sa skrivenim šarkama, ugrađenim dovratnikom odnosno asimilirana sa zidom! Prilagođen i pročišćen dizajn detalja, jednostavni materijali za oblogu panela ciljano namijenjen zgradama i unutrašnjim prostorima.

Prelistajte kataloge i saznajte više o karakteristikama modela!

Project model je izvedeni model osnovnog modela Tekno koji se od njega razlikuje tek u nekoliko performansa, ali dovoljnih da znatno utječu na cijenu: klasa protuprovalnosti 3.: namijenjena zaštiti stanova unutar stambenih jedinica – ne direktno pod utjecajem atmosferija, osnovni okov u crnoj boji, visokootporni laminat paneli u najnižoj cijeni u 8 osnovnih boja, bez sekcija i aluminijskog središnjeg panela.

Uz nadoplatu, dostupan u svim ostalim materijalima u Oikos portoliju: staklo, lak, furnir,….  no u osnovnoj verziji sa laminat panelima promotivna cijena iznosi 10,000.00 kn bez pdv + montaža.

Garancija 5 godina.

Povratak na popis

Vratadizajn.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice vratadizajn.hr kliknite na gumb "Zatvori".

Zatvori