Sobna klizna vrata

Cijena od 5.000 kn. Za željenu ponudu ili besplatnu izmjeru kod vas kontaktirajte nas na T +385 1 3020 945 ili na E info@vratadizajn.hr!

Kod kliznih vrata možete birati između 3 različita mehanizma: s vodilicom, s mehanizmom ugradnje u zid sa knauf kutijom te kombinacija vodilice i štoka. U ovisnosti o materijalu ili kombinaciji više njih postaju ukras svakog interijera.

Prelistajte kataloge i saznajte više o karakteristikama modela!

Izbor materijala od kojih se izrađuju klizna vrata je vrlo širok. Tako su, uz posebno prikazana staklena vrata koja možete pregledati u zasebnoj kategoriji, najčešći materijali medijapan lak, medijapan laminat ili pak onaj presvučen tkaninom, kožom ili drugim novim materijalima.

Ukratko: svako krilo može biti definirano u kliznoj varijanti, bitno je odlučiti da li želite klizanja po zidu na vodilici ili klizanje u zid u knauf kazetu. Knauf kazete koje koristimo su Eclisse, model sa nevidljivim štokom Syntesis ili klasičnim štokom Unico.

 

detalj
Povratak na popis

Vratadizajn.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice vratadizajn.hr kliknite na gumb "Zatvori".

Zatvori