Sobna drvena furnirana vrata

Cijena od 4.900 kn. Za željenu ponudu ili besplatnu izmjeru kod vas kontaktirajte nas na T +385 1 3020 945 ili na E info@vratadizajn.hr!

Sva ljepota, punoća i bogatstvo ovog modela vrata dolaze do izražaja kroz obradu prirodnog materijala od kojih su rađena.

Prelistajte kataloge i saznajte više o karakteristikama modela!

Drvena ili furnirana vrata izrađena su od najkvalitetnijih materijala: MDFa ili punog drva na koji se lijepi furnir kao završna obrada. Unikatan jer kroz godove, strukturu i boju drveta od kojeg su izrađeni, prikazuju svo bogatstvo materijala i prirode. U igri različitih insertacija od aluminija ili stakla, slaganjem panela na krilu, ukladama odnosno gravurama birana potpuno mijenjaju stil prostora.

Bilo da su u klasičnoj verziji, sa skrivenim pantima ili pak klizna, na prvi pogled daju dodanu vrijednost svakom interijeru.

 

Sobna furnirana vrata
Povratak na popis

Vratadizajn.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice vratadizajn.hr kliknite na gumb "Zatvori".

Zatvori