Adresa: Selska cesta 167

Telefon: 01 3020 945

Parketi

Cijena na upit. Za željenu ponudu kontaktirajte nas na

telefon: 01 302 0945,

e-mail: info@vratadizajn.hr

Za one koji vole drvo u njegovoj prirodnosti, linija parketa Oximoro nudi širok izbor veličina i obrade. Uključuje Opera, najklasičniju kolekciju dostupnu u verzijama 15-19-26 (širine parketnih letvica)  i Ungherese; „postarano“ drvo kolekcije Etna; brušeno ili ručno rezano drvo kolekcije Evo i Ermitage, koja nudi oksidirane završne obrade.

OXIMORO OPERA 26 sa svojim raskošnim dimenzijama (2200x260x15 mm) predlaže izrezanu ručno Atilu, nestrukturiranu Ernaniju i duboko brušeni rustikalni hrast Etne Naturale. Opera 19, također debljine 15 mm, ima izvanrednu dimenzijsku stabilnost, dok Opera 15 sa debljinom od 10 mm može svugdje pronaći prostor, a moguće ga je ugraditi pomoću klik sistema ili lijepljenjem.

Mekani, ručno izrađeni drveni pod ITACA sada je dostupan i u talijanskoj i mađarskoj verziji riblje kosti. Bezvremenska geometrija polaganja koja daje eleganciju i klasu sobama, susreće se s plemenitom hrastovom daskom, završenom uljem i bojenjem ili sa sustavom lakiranja sa šljokicama s efektom ulja.  4 mm gornji sloj parketa u dasci ukupne debljine 15 mm.

OXIMORO ERMITAGE  je pravi Skema pod. Riječ je o gotovom drvenom podu od troslojnog hrasta talijanskog podrijetla i završnom sloju od masivnog hrasta. U ponudi su različite širine koje karakteriziraju dimenziju od 1830 mm za snažan estetski dojam. Jedinstvenost je i u postupku ručnog struganja i oksidacije koji daju bezvremenski ton i toplinu. Završetak prirodnim uljem ili prirodnim pigmentima daje autentičan i živopisan "vintage" stil. Prikladno za postavljanje klik sistemom ili lijepljenjem.

Uz ove podove moguće je uskladiti i ugraditi pripadajuće podne lajsne, završne lajsne za stepenice, te je u ponudi i sav potreban materijal za čišćenje i održavanje.

Svako oblaganje podova u prostoru zahtijeva i odgovarajuće folije koje se postavljaju na gotov pod kako bi osigurale stabilnost, sprečavale vlagu ili buku koju proizvodi kretanje ili pak osigurale besprijekorne performanse poda gdje je provedeno podno grijanje.

Oximoro Evo Originale
Oximoro Opera 19
Oximoro Itaca Enea
Oximoro Opera 19 Elektra
Oximoro Etna Naturale
Oximoro Ermitage Perugino
Oximoro Essentia Spina Terra
Oximoro Opera 19 Aida
Oximoro Opera Ungherese Liszt
Oximoro Opera Rigoletto White
Oximoro Evo Antico
Oximoro Essentia Spina Terra
Oximoro Ermitage Renoir
Oximoro Opera Ungherese Ervel

Inspirirajte se i pogledajte katalog ili nam se javite direktno za ponudu:

Zašto izabrati parkete:

  • Jer volite klasiku i tradicionalno oblaganje poda
  • Jer su dugovječni i uz adekvatno održavanje, brusenje i lakiranje mogu trajati i do 100 godina
  • Zato što su Oximoro parketi jedni od najboljih na tržištu
  • Zbog vrlo bogatog izbora dekora i dimenzija
  • Jer se ne treba lijepiti nego se slaže pomoću klik sistema

 

Povratak na podove