Nova – pejzaž je unutra

Oikos Immagine 01 04-07.RGB_color_OK.tif

Kada pomisliš da je već sve izmišljeno i da je gotovo nemoguće osmisliti vrata, pogotovo protuprovalna, a da ne budu ‘nešto već viđeno’, onda te Oikos ponovno iznenadi!

Dugo se pripremala, pažljivo kreirala, nanovo testirala i sada je tu: Nova – model protuprovalnih vrata visoke certificirane klase III, potpuno ostakljenih, pivot otvaranja, izvediva u bilo kojoj veličini.

Revolucionarna vrata vodećeg proizvođača protuprovalnih rješenja Oikos iz Venezie, spremna za radikalni pomak i ispunjenje onoga kako arhitektura zamišlja ulaz u prostor potpuno spojen sa okolinom, bilo izvana ili iznutra.

Potpuno prilagodljiva pejzažu, u svojoj kolekciji definira boje mora, zemlje, velikih gradova, nepreglednih bjelina sjevera i širine neba. Prevedno za okvire i okove možete izabrati široku paletu prirodnih boja svijetla i prirode: od svijetle bijele, platinum i zlatne, preko toplih tonova plave i smeđe, a završava sa hladnom crnom. Tako Vam omogućuje mudru igru koja završava sa slikom: okvirom pejzaža koji ulazi unutra.

nova-platino

Efekt postaje još jači jer su okovi, unutarnja i vanjska kvaka, protuprovalna brava, potpuno sjedinjeni sa bojom okvira sa maksimalno termobarijerom.

Njenoj inovativnosti i predvodnici u svijetu protuprovalnih vrata doprinosi i potpuna prilagodljivost bilo kojoj veličini koju definirate za svoj ulazni prostor, a mehanizam pivot otvaranja (oko svoje osi) čini je maksimalno monjumentalanim ulazom sa svijetlom širinom preko 2 metra ili baš onoliko koliko vam treba da može proći i automobil.

Oikos_Concessionario_001.RGB_color.tif

I sad vi recite, zar niste iznenađeni da takva protuprovalna vrata mogu biti?

Više na https://www.oikos.it/en/blog/preview-of-nova-world-tour/ 

 

 

 

 

 

Povratak na popis

Vratadizajn.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice vratadizajn.hr kliknite na gumb "Zatvori".

Zatvori