Adresa: Selska cesta 167

Telefon: 01 3020 945

 

Kompozitni podovi

Cijena na upit. Za željenu ponudu kontaktirajte nas na

telefon: 01 302 0945,

e-mail: info@vratadizajn.hr

Lumbertech i Evertech ponosno predstavljaju kolekciju kompozitnih podova – izvrstan spoj tehnologije i prirode, a istovremeno nude vrhunski dizajn.

Lumbertech je linija tehnoloških drvenih podova debljine 11 mm koja kombinira drveni prah (patentirani Wood Powder) s HDF pločom, čineći ih otpornijima na habanje. Lumbertech se doima se još prirodnijim na dodir i na oko, tako da je njegova drvena jezgra autentična i u skladu je sa prirodom i sirovinom, drvom, koju predstavlja. Površina Lumbertech poda je strukturirana putem dubljeg četkanja koje ističe uzorak drva. Isporučuje se u dvije veličine s različitim finišima, uljem ili lakovima; za ovo potonje je također uveden lak bez sjaja, s matiranim učinkom s prirodnim iscrtavanjem koji ostavlja izvorni izgled nepromijenjen, jednak performansama ulja. Tvornički test sa pritiskom od 400 kg ne ostavlja tragove niti utječe na površinu poda što je potvrda izuzetno visoke otpornosti na habanje.

Lumbertech podovi dolaze u dvije dimenzije 2600x320x11 mm te 2200x270x11 mm i lako se uklapaju u svaki prostor. Postoje dvije različite mogućnosti „finiša“ kod Lumbertech podova – ulje i lak, a izbor dekora je doista raskošan.

Slojevi Lumbertech poda:

  1.  pravo drvo gornji sloj (furnir)
  2.  drveni prah (patent Wood powder)
  3.  HDF (jezgra)
  4.  pravo drvo pozadinski sloj (furnir)

Mogu li topli podovi biti otporni kao kamen i replicirati njegovu estetiku? Apsolutno da! Odgovor leži u Evertech podovima, spoju drvenog praha i melaminske smole koja je spojila fleksibilnost drva s kompaktnošću i čvrstoćom kamena. Zahvaljujući upravo patentu drvenog praha (Wood Powder), vrlo je djelotvoran i otporan na udarce. To je novi koncept podova, potpuno recikliran, masivan i strukturiran na površini, dostupan u raznim teksturama i bojama koje na dodir repliciraju elemente poput kamena, cementa ili metala. Ovi se podovi osim uz klik sistem mogu polagati i potpuno zalijepljeno uz pomoć prikladnog sustava za lijepljenje.

Evertech podovi dolaze u dvije dimenzije 853x395x10,5 mm te 2600x270x10,5 mm i lako se uklapaju u svaki prostor. Kao i kod Lumbertech podova, Evertech nudi bogat izbor dekora u modernim nijansama sive, aludirajući na minimalizam i estetiku industrijskog dizajna.

Lumbertech Natural
Lumbertech Varnish Lima Oak
Lumbertech Varnish Canapa Oak
Lumbertech Oil True Oak
Lumbertech Varnish Indian Oak
Lumbertech Oil Real Oak
Lumbertech Oil Cester
Lumbertech Natural
Lumbertech Oil Soleil Oak
Evertech Tekno Rovere Crudo
Evertech Tekno Rovere

Inspirirajte se i pogledajte kataloge ili nam se javite direktno za ponudu:

 

Zašto izabrati kompozitne podove:

  • Jer želite estetski dojam parketa, ali otporne na habanje
  • Jer su 3-4 puta otporniji i čvršći od parketa
  • Jer su kompatibilni sa podnim grijanjem
  • Jer se postavljaju na klik sistem i ne zahtijevaju lijepljenje
  • Jer želite garanciju proizvođača od 25 godina na pod (Evertech)

 

Povratak na podove