Staklene stijene su karakteristčne po svom jednostavnom, minimalnom dizajnu koji složit ćete se jednako dobro odgovara modernom kao i tradicionalnom dizajnu.

Nevezano da li ćete odobrati Mitiku, Pianu ili Light model koji se međusobno razlikuju jednostrukim ili dvostrukim staklom kao jedinstvenim rješenjem, da li su stakla okružena aluminijskim okvirom ili su potpuno bez, detaljima poput različito dizajniranih i pozicioniranih ručki za otvaranje, nadgradbenoj ili ugradbenoj, skrivenoj vodilici, jedno je sigurno: Adielle kao vodeći brand u proizvodnji aluminijskih konstrukcija i staklenih vrata i stijena, ima u kolekciji ili može pripremiti po mjeri, model koji će i funkcionalno i dizajnerski biti centralni detalj vašeg prostora.

Novi modeli stižu u showroom Vrata dizajn krajem prvog mjeseca 2017. Prolistajte katalog ovdje http://vratadizajn.hr/proizvod/klizne-staklene-stijene/ .Vrlo rado ćemo prema donešenim mjerama ili skici pozicije, predložiti rješenje koje će Vam najbolje odgovarati.

I da; da li smo Vam otkrili koja je najprodavanija boja? Bronzo mat aluminijski okvir i bronzo prozirno staklo, a uopće ne sumnjamo da će prema trendovima u uređenju interijera i dalje biti tako.