Pri odabiru onih pravih protuprovalnih vrata za vaš dom, nije na odmet osim unutarnje strukture, kvalitete vanjskog i unutarnjeg panela, usporediti i o kojoj se kvaliteti sustava otvaranja radi. Gardesa je dio Assa Abloy grupe što znači da je cilindar u svim modelima protuprovalnim vratima visoke, provjerene kvalitete.

ASSA ABLOY je najveći svjetski dobavljač inteligentnih rješenja zaključavanja i drugih sigurnosnih rješenja. Svaka deseta ugrađena brava i sigurnosna instalacija u svijetu je Assa Abloy proizvod.

downloadMimetic-Pannello-PS2-Pantografato-Verde-pallido-RAL-6021-bassa

Brave i sigurnosni sustavi za individualne domove i stambene zgrade moraju pružati zaštitu od provala i krađa i istovremeno biti pouzdane i primjerene korisnicima. Bilo da se radi o tradicionalnim mehaničkim bravama i cilindrima do najmodernijih digitalnih brava i cilindara, Assa Abloy ima rješenje.

Tako je jedinstvena opcija Sen.t.in.el koja kod elektromehaničkih Gardesa vrata omogućuje aktiviranje alarma pri agresivnoj manipulaciji s vratima. Svaki puta kada provalnik i samo pokuša krenuti s provalom, Gardesa vrata reagiraju alarmom i tako aktivno sprječavaju mogućnost provale i ulazak u kuću.

maxresdefault

Više o Gardesa akcijskoj ponudi pogledajte ovdje: http://vratadizajn.hr/proizvod/akcija/