Skrivena unutarnja vrata već su neko vrijeme vrlo popularni model za unutrašnje uređenje. S obzirom da su im dovratnici skriveni u zidu, krilo ostaje element koji možete dodatno ‘sakriti’ birajući varijantu krila zaštićenu Primerom i predefiniranu za daljnje oblaganje tapetama, zidnim oblogama u boji vratnog krila ili bojanjem u boju zida i tako dobiti posebnu atmosferu prostora.

Modeli u Vrata dizajnu omogućuju visinu do 3,10 m kao i rješenje da gornje prečke dovratnika nema odnosno da je krilo skroz do stropa.

Osim ‘klasičnih’ skrivenih vrata sa krilom završno obrađenim lakom, furnirom ili laminatom, ona mogu biti i staklena. Aluminijski anodizirani, posebno zaštićeni skriveni dovratnik i aluminijski okvir na krilu čine poseban detalj u prostoru poput uokvirene slike! No, što je još važnije puštaju svijetlost u prostoriju. U satiniranoj verziji stakla: sa dodatnom intimom.

U dizajnu, razlikuje se jedinstvenim bojama aluminija poput Testa di moro (čokoladno crne) ili nove Platino, kao i širokom bojom stakla od kojih su najpopularnija satinirana bijela, siva i bronza.

Najtraženiji model je model Mitika, jednostruko sigurnosno stako debljine 6 mm u zaokretnom ili kliznom krilu, u minimalnom aluminijskom okviru u različitim bojama :

Nova stakla su ona sa insertiranom zlatnom ili srebrnom mrežom, kao i mogućnost oblaganja zida u jednom panelu u punoj visini prostorije

Da bi skrivena vrata ostala skrivena ne zaboravite skrivenu zidnu lasjnu na prijelazu pod-zid! Ona je predefinirana za knauf zidove ili zidove od cigle, a njena završna obloga je vrlo široka i prati ili samu boju vrata ili postavljeni pod.

Za posebnu atmosferu prostora tu je i verzija lasjne sa insertiranom led trakom.

I kad smo sada sada sva vrata sakrili u stanu, kako ostaviti i protuprovalna!?

Oikos iz Venezije uvijek ima rješenje kao predvodnik u inovacijama. Osim vrlo popularnog i patentiranog rješnje Synua modela gdje se krilo otvara oko svoje osi, jedini je koji ima klizna protuprovalna vrata ili pak skrivena dvokrilna protuprovalna vrata.

Skrivena protuprovalna vrata vrata dizajn primjer 12 Skrivena protuprovalna vrata vrata dizajn primjer 13

Što se tiče kvalitete materijala, dovoljna je činjenica da je struktura duplo deblja od svih ostalih proizvođača na tržištu, koriste brušeni aluminij i čelik, a za vanjske panele nude garanciju od 15 godina na kozistenciju boje.

Visine do 3 m, i do 2,5 metra u jednom krilu nisu problem, a nude panele za zidove u istom materijalu kao i za krila vrata. Ghisa porculan, beton, bronca su jedinstveni materijali na tržištu.

Skrivena protuprovalna vrata

Modelom Project, lansiranim upravo za masovno tržište, nudi mogućnost skrivenih protuprovalnih vrata sa skrivenim dovratnicima, pantima i krilom asimiliranim sa zidom sa unutranje strane.

Namijenjen unutarnjim zaštićenim stambenim jedinicama (zgrade) ili boutique hotelima gdje je certificirana zvučna izolacija od 43 db jednostavno imperativ, osim protuprovalne daje makismalnu zvučnu i toplinsku izolaciju.

Najpovoljniji je u varijanti 8 Oikos laminatnih panela, sa cijenom od 10.500+pdv za standardne veličine.

Što je posebno u ponudi skrivenih vratiju i showroomu Vrata dizajn?

Svi spomenuti modeli mogu se pogledati u Vrata dizajnu
Prezentacijski boxovi s najnovijim materijalima uz pripremu prijedloga modela za Vaš prostor
Instalaterski tim od 10 kvalificiranih montažera