Adresa: Selska cesta 167

Telefon: 01 3020 945

 

Decking

Cijena od 585 kn/m2. Za željenu ponudu kontaktirajte nas na

telefon: 01 302 0945,

e-mail: info@vratadizajn.hr

Linija deckinga obilježena je visokom kvalitetom materijala i proizvodnih procesa te istraživanjem i dizajnom, što je još jedan važan pokazatelj izvrsnosti proizvoda. Decking uključuje kolekciju vanjskih podova Marina Decking i to u 4 različita modela: Marina Classic, Marina Compact, Marina Pacto i Marina Real .

Napravljen je od WPC (Wood Polymer Composite), spoja izrađenog od drvenih vlakana i polietilena, čija je snaga kombinacija otpornosti i estetskih svojstava drveta uz izdržljivost i lako održavanje polietilena. 60% drvenih vlakana, 30% polietilena i 10% pigmenata kombiniranih posebnim postupcima ekstruzije stvaraju dobru ravnotežu između materijala. Inovativan proizvod kojeg karakteriziraju brojne prednosti suvremene tehnologije u obradi polimera.

To je ekološki materijal, potpuno prihvatljiv za okolinu, vodootporan i ne zahtijeva posebno održavanje. Odlikuje ga dugotrajnost i brza i jednostavna ugradnja zahvaljujući Clips sustavu. 100% višekratna upotreba - 6 godina garancije na javnu upotrebu i 10 na kućnu upotrebu, no uz pravilno održavanje sasvim sigurno može trajati puno duže.

Marina Classic

Marina Compact

Marina Pacto

Marina Real

Uz ove podove moguće je uskladiti i ugraditi pripadajuće završne lajsne za stepenice, te je u ponudi i sav potreban materijal za čišćenje i održavanje. Instalacija vanjskih podova zahtijeva i odgovarajuće aluminijske profile koji se postavljaju kao rešetkasta konstrukcija. Uz Marina decking kolekciju podova dolazi sav potreban pribor koji je potreban za instalaciju.

Marina Real Frassino Ibiza
Marina Classic
Marina Classic
Marina Classic
Marina Real Ipe Lapacho
Marina Classic Pietra Lavica
Marina Classic Pietra Lavica
Marina Classic Pietra Lavica
Marina Classic

 

Inspirirajte se i pogledajte katalog ili nam se javite direktno za ponudu:

 

Zašto izabrati decking:

  • Jer imaju velike mogućnosti primjene od terasa, vrtova, šetnica, uz bazene i sve otvorene prostore
  • Jer je izbor dekora velik i lako se može uklopiti u svaki stil eksterijera
  • Zato što su vodootporni, protuklizni i imaju antibakterijska svojstva
  • Jer se brzo mi jednostavno montiraju, a imaju dugi životni vijek
  • Jer se lako se održavaju i ne zahtijevaju poseban tretman

 

Povratak na podove