Upoznajte Vrata Dizajn

Vrata dizajn je ovlašteni distributer i multibrand prodajno mjesto izabranih talijanskih proizvođača protuprovalnih i unutarnjih sobnih vrata. Svi proizvođači izdvajaju se svojom kvalitetom ali i dizajnom, te su redom certificirana prema zahtjevima Europske unije. Garancija na isporučena vrata kreće se od 3 do 15 godina. Osim vrhunskog proizvoda spremni smo vam osigurati besprijekornu ugradnju i kasniji servis.

Vrata dizajn je tim od 11 zaposlenika od kojih njih 8 u 4 tima svakodnevno obavlja poslove montiranja. Pripremljena vrata po traženim mjerama ukoliko Vam ne treba montaže možete preuzeti u radionici- skladištu Vrata dizajn u Ježdovečkoj cesti 137, Zagreb.

Prodajno mjesto je u Selskoj 167, posebni izložbeni primjerci i rezervirani parking, vjerujem da će Vas opustiti i inspirirati! Mi  ćemo se potruditi Vašim željama pridružiti inovativna rješenja. Takvu atmosferu su prepoznali naši principali i redom nas označili u svojim distributivnim EU kartama.

Kao njihovi ovlašteni distibuteri rado ćemo vam ih pokazati i uvjeriti vas u njihovu posebnost na našem prodajnom mjestu u Zagrebu: Vrata dizajn Showroom.

protuprovalna vrata 3sobna vrata 19

OIKOS talijanski proizvođač protuprovalnih vrata sa sjedištem u Veneciji, kreirao je 6 vrhunskih kolekcija koji simboliziraju 6rokrakni vrh venecijanske gondole – od nehrđajućeg čelika, koji se dan danas na isti način izrađuje. Takva su i Oikos vrata: od vrhunski otpornih materijala – sa 15godišnjom garancijom na boje panela, doživotnu na čelične konstrukcije i sa vrhunskom inovativnom zaštitom. Svoju inovativna rješenja i brave su zaštitili patentom i time se izdigli od ostalih proizvođača protuprovalnih vrata.
www.oikos.it

protuprovalna detalj 2

GD DORIGO sobna vrata su vrata odličnog omjera kvalitete, dizajna i pristupačne cijene. U svojim kolekcijama imaju širok izbor kako za moderne interijere tako i za one klasične. Uz izbor najkvalitetnijeg materijala, razlikuju se besprijekornom završnom obradom, detaljima poput nekoliko verzija štokova, od oblika kod drvenih (zaobljeni, ravni) do potpuno novih materijala kao što su aluminijski štokovi. U posljednjih nekoliko kolekcija uključili su u dizajn nekoliko imena unutarnjeg dizajna i napravili pun pogodak.
www.gd-dorigo.com

sobna detalji etera

ADIELLE talijanski proizvođač u posljednjih 10 godina specijalizirao se u proizvodnji staklenih vrata i staklenih stijena. Inovativna aluminijska konstrukcija, po izboru: jednostruko ili dvostruko staklo, u kombinaciji ili bez sa ostalim materijalima poput drva, kamena ili kože, sa različitim modelima otvaranja, čine ih različitim i vrlo konkurentnim proizvođačem.
www.adielleporte.com

 

MITIKA-PIANA-ALFA

Vratadizajn.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice vratadizajn.hr kliknite na gumb "Zatvori".

Zatvori