Kvake i ručke

na upit Za željenu ponudu ili besplatnu izmjeru kod vas kontaktirajte nas na T +385 1 3020 945 ili na E info@vratadizajn.hr!

Rukohvati ufrezani u krilo vrata, ručke potpuno stopljene u klizne stijene, kvake posebnog dizajna su detalj koji volimo!

Prelistajte kataloge i saznajte više o karakteristikama modela!

Kvake u ponudi Vrata dizajna se prilagođuju samim vratima u smislu da za staklena vrata okviri kvake mogu biti u bojama aluminija: natur, bijeli, crni, bronzo, platinum…ali i sa staklenom insertacijom u boji samog staklenog krila.

Kod drvenih vrata, izbor kreće od kvadratne ili okrugle rozete pa do izbora da li se krilo priprema sa ključanicom: klasični ključ, cilindar ključ, toilet ključ ili samo za kvaku.

Brandovi se odlikuju vrhunskom izradom, završnom obradom zaštitom i posebnim dizajnom: Colombo, DND, Tupai, a većina proizvođača iz naše ponude ima i svoj vlastiti dizajn potpuno prilagođen svojim modelima, poput Adielle za staklena vrata ili Lualdi za posebna rješenja.

Aluminijski detalji za sobna vrata
Povratak na popis

Vratadizajn.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice vratadizajn.hr kliknite na gumb "Zatvori".

Zatvori