Opcije: elektromehanička brava, digitalna špijunka, okovi

Cijena na upit. Za željenu ponudu ili besplatnu izmjeru kod vas kontaktirajte nas na T +385 1 3020 945 ili na E info@vratadizajn.hr!

Uz klasično, mehaničko otvaranje možete se odlučiti i za dodatnu elektromehaničku bravu, uz svaki model u našoj ponudi! Pogledajte u katalozima što donosi novi Arkey sustav, koji će Vam omogućiti jednostavnu kontrolu putem vašeg mobilnog telefona! Kontrolu pristupa i snimanje dok vas nema kod kuće dat će vam digitalna špijunka! Provjerite ponudu i cijene u katalozima.

Prelistajte kataloge i saznajte više o karakteristikama modela!

Brave s elektromehaničkim „codom“ moderan su i suvremen oblik zaštite od provale i ovakva vrata otvaraju se na tri načina po vašem izboru: a) putem tipkovnice ili otiskom prsta, b) čitačem magnetske kartice ili c) daljinskim upravljanjem, danas već i putem mobilnih telefona. Sva su sa mogućnošću integracije sa smart sustavima koji će omogućiti da se otvaranjem/zatvaranjem na primjer pale gase svijetla ili pali gasi alarm. Postoji i mogućnost lokalne elektrobrave sa elektroprihvatnikom što će omogućiti samo otvaranje vrata (i sobnih) putem tipkovnice ili čitača – vrlo popularan kod malih iznajmljivača ili ureda sa željom da određenim prostorijama ograniče pristup. Na bilo koja protuprovalna vrata sa klasičnom špijunkom, možete instalirati digitalnu špijunku, koja će vam omogućiti pregled i fotografiranje osobe ispred vrata ili snimanje posjetitelja dok niste kod kuće.

Protuprovalna vrata sa elektronskim kodom
Povratak na popis

Vratadizajn.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice vratadizajn.hr kliknite na gumb "Zatvori".

Zatvori