Sobna obložena vrata dostupno odmah

Posebna ponuda obloženih vrata sa popustom od 30%! Više u 'Akcijski modeli'. Za željenu ponudu ili besplatnu izmjeru kod vas kontaktirajte nas na T +385 1 3020 945 ili na E info@vratadizajn.hr!

Ove modele vrata odlikuje laminatna završna obrada visoke kvalitete, čisto bijela, bež ili vjerne imitacije furnira. Dugotrajna i otporna na grebanje, vlagu, visoku ili nisku temperaturu i utjecaje izvora svjetlosti. Mogućnost visoke akustične izolacije. Proizvodnja i certifikacija prema EU standardima. U kolekciji možete birati između dvije vrste dovratnika: sa klasičnim ili skrivenim pantima. Dovratnici su od punog drveta, čvrsti i stabilni, s unutrašnje strane vodootprorno zaštićeni, kao i donji dio krila.

Prelistajte kataloge i saznajte više o karakteristikama modela!

Jednostavnih, čistih linija, pristupačne cijene, uvijek su u uskom izboru prilikom kupnje, a od 13 boja u kojima se ovi modeli izrađuju, najtraženije su bijela i jota. Osim ‘čiste’ izvedbe panela, mogući su dodatci po izboru kupca: aluminijske lajsne vodoravne, okomite ili staklene insertacije na krilu

Bijela i jota dostupna su odmah i u mogućnosti smo ih po dogovoru pripremiti po Vašim mjerama u roku od 2-3 dana!

Za zaokružen dojam, izabrali smo za vas Tupai modele kvaka, portugalskog proizvođača, odličnog dizajna i prihvatljivih cijena.

Puna ispuna sa spiralnim oprugama na rozeti, galvanizirne (dodatno zaštićene). Za stabilnost čini i što su rozeta i kvaka spojene, a možete birati sedam varijanti boja: sjaj crom, mat crom, titan, perla, nikal, bronza, zlatna.

Modele i cijene pogledajte u katalogu na http://www.tupai.si/download/katalog.pdf

3098_Q_142-500x500
Povratak na popis

Vratadizajn.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice vratadizajn.hr kliknite na gumb "Zatvori".

Zatvori