Sobna lakirana vrata akcijska bijela 3.300 kn!

Bijela sa vodoravnim linijama 3.300 kn! Za željenu ponudu ili besplatnu izmjeru kod vas kontaktirajte nas na T +385 1 3020 945 ili na E info@vratadizajn.hr!

Najširi izbor boja je upravo među modelima lakiranih vrata i mogu biti u bilo kojoj boji RAL spektra koju definirate za uređenje svog interijera. Bijela mat, vodoravne uklade na krilu, posebna cijena od 3.300 kn, dostupne odmah!

Dugotrajna, reflektiraju svijetlost, uglavnom su prvi izbor modernih interijera, ali su posebna i u klasičnim verzijama gdje se dodatno bogatstvo panela ističe njegovom posebnom obradom, utorima ili laserskom gravurom.

Gravurama se ističe talijanski proivođač GD Dorigo koji u svojoj kolekciji Decor predstavlja nekoliko modela mladog talijanskog dizajnera Raimondo Sandra.

Također, moguće je vaš vizual po želji otisnuti i prelakirati u samom procesu proizvodnje i tako dobiti unikatni dizajn.

Prelistajte kataloge i saznajte više o karakteristikama modela!

Detalj sobnih lakiranih vrata
Povratak na popis

Vratadizajn.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice vratadizajn.hr kliknite na gumb "Zatvori".

Zatvori