Klizne stijene

Cijena na upit. Za željenu ponudu ili besplatnu izmjeru kod vas kontaktirajte nas na T +385 1 3020 945 ili na E info@vratadizajn.hr!

Adielle se u proteklih 10 godina specijalizirao upravo za staklena - klizna i klasična vrata te pregradne staklene stijene. Međutim u proizvodnji koristi i materijale poput drveta, kamena, kože i stvara prava mala umjetnička djela. U kolekcijama Lualdija i GD Doriga pronaći ćemo adekvatno rješenje ukoliko želite materijala poput drva, laminata, aluminija ili njihove kombinacije.

Mogućnosti primjene su razne: u stambenom prostori od ulaznih rješanja, pregrada prostorija, ugradbenih i walk in ormara do onih poslovnih primjena. Vrhunski, čvrsti aluminijski okviri u staklenim kliznim stijenama i detalji svaki na svom mjestu: stakla i okviri u raznim debljinama i bojama; razinama transparentnosti, te aluminijske ručke različitih dimenzija i modela vrhunac su talijanske kvalitete i dizajna. Rješenja za ugradbene ormare ili pregrađivanje prostorija dolaze i u drugim materijalima. Klizna vrata dolaze sa klasičnim kliznim aluminijskim mehanizmom ili sa ugradbom u zid. Mogućnost izbora aluminijske rolete.

Povratak na popis

Vratadizajn.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice vratadizajn.hr kliknite na gumb "Zatvori".

Zatvori