Sobna klizna vrata

Cijena od 5.000 kn. Za željenu ponudu ili besplatnu izmjeru kod vas kontaktirajte nas na T +385 1 3020 945 ili na E info@vratadizajn.hr!

Kod kliznih vrata možete birati između 3 različita mehanizma: s vodilicom, s mehanizmom ugradnje u zid sa knauf kutijom te kombinacija vodilice i štoka. U ovisnosti o materijalu ili kombinaciji više njih postaju ukras svakog interijera.

Izbor materijala od kojih se izrađuju klizna vrata je vrlo širok. Tako su, uz posebno prikazana staklena vrata koja možete pregledati u zasebnoj kategoriji, najčešći materijali drvo, kamen, medijapan, samostalni ili presvučen tkaninom ili kožom ili njihova kombinacija.

Za one kojima je dizajn presudan, u izboru klizne tehnologije za drvena sobna vrata Lualdi je otišao korak dalje i predstavio efekt potpuno nevidljivog kliznog mehanizma koji se postavlja direktno, okomito na zid, a panel vrata izgleda kao da su prislonjena na zid.

Prelistajte kataloge i saznajte više o karakteristikama modela!

detalj
Povratak na popis

Vratadizajn.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice vratadizajn.hr kliknite na gumb "Zatvori".

Zatvori