Sobna drvena furnirana vrata

Cijena od 4.900 kn. Za željenu ponudu ili besplatnu izmjeru kod vas kontaktirajte nas na T +385 1 3020 945 ili na E info@vratadizajn.hr!

Sva ljepota, punoća i bogatstvo ovog modela vrata dolaze do izražaja kroz obradu prirodnog materijala od kojih su rađena.

Drvena ili furnirana vrata izrađena su od najkvalitetnijih materijala: MDFa ili punog drva na koji se lijepi furnir kao završna obrada. Unikatan jer kroz godove, strukturu i boju drveta od kojeg su izrađeni, prikazuju svo bogatstvo materijala i prirode. U igri različitih insertacija od aluminija ili stakla, slaganjem panela na krilu, ukladama odnosno gravurama birana potpuno mijenjaju stil prostora.

Bilo da su u klasičnoj verziji, sa skrivenim pantima ili pak klizna, na prvi pogled daju dodanu vrijednost svakom interijeru.

Prelistajte kataloge i saznajte više o karakteristikama modela!

Sobna furnirana vrata
Povratak na popis

Vratadizajn.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice vratadizajn.hr kliknite na gumb "Zatvori".

Zatvori