Nova nagrada za izgled vrata

_B1R7428_dx.jpg

Pobjednik u Londonu!

Lualdi, talijanski vodeći proizvođač sobnih vrata, kliznih rješenja i wall&door sistema, ponovo je nagrađen od strane struke zbog svog posebnog dizajna.

Kolekcija Avenue tako je pobjednik kategorije Neoclassic, Wallpaper Design awards 2015, koja se ove godine održala u siječnju u Londonu. Njihov dizajner Robert A.M. Stern kreira kolekciju od tri modela, kombinirajući talijansku sofisticiranost sa američkim izrazom, moderan i tradicionalan stil, staro sa novim što je i inače karakteristično za njegov rad.

U sjajnoj lak završnoj obradi ili onoj u natur verziji, reinterpretiraju vrata predratnog NewYorka i zasigurno će postati prvi izbor ljubitelja američkog stila.  No vjerujemo da će zadovoljiti i šire ukuse upravo zbog svoje kombinacije modernog i tradicionalnog  što odgovara bezvremenskim prostorima.

l2AVENUE-2.jpg.jpg

Više od 130 godina ili već pet generacija, Lualdi obitelji bavi se izradom vrata i namještaja, a od sredine prošlog stoljeća postaju miljenici ljubitelja dizajna i prvi izbor arhitekata zbog svoje maštovitosti, posebnosti u izradi i promišljenosti u svakom detalju.

Najtanja vrata na svijetu od svega 16 mm, ona najnevidljivija sa posebno ugraviranom, skrivenom ručkom, tako su nastala upravo u Lualdi tvornici.

Povratak na popis

Vratadizajn.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice vratadizajn.hr kliknite na gumb "Zatvori".

Zatvori