Beton za vaš ulaz

Cemento_liscio_vetro_rosso_scalata

Beton? Da, nismo pogriješili. Osim za temelje, zidove i igru otisaka na holivoodskoj stazi slavnih, materijal je koji neponovljivo izgleda pri ulazu u prostor, ostavljajući vas istinski zadivljenim!

Venezia Materia posebna je i jedinstvena linija OIKOSovih protuprovalnih betonskih vrata, sastavljena od 6 bezvremenskih modela. 6 je modela, ali puno više kombinacija jer kroz igru detalja i probranih materijala možete stvoriti onu svoju, posebnu.

Osnovni materijal je čisti beton u tamnoj ili svjetloj verziji sa konstrukcijom od punog hrasta, koje možete kombinirati s detaljima poput čelika ili bronce, stakla ili poculanskog mozaika.

 

frammenti5linea_infinito_cemento_liscio_scalata

Tako je stvorena oda povijesti i starom obrtništvu jer su se materijali koji se koristi u izradi ovih vrata: beton, hrast, čekik, bronca, staklo isključivo koristili u starovjekovnoj gradnji grada Venecije, inače sjedištu OIKOSa. Osim izbora materijala i njihova obrada je ‘starovremenska’ zbog preciznog ručnog rada. I materijali i ručna obrada čine ova vrata nezamjenjiva u svojoj izdržljivosti i trajnosti.

BR4N09 Modern residential house with swimming pool in the eveningtetris5

Spojem tehnologije kroz patentiranu protuprovalnu zaštitu i iskonskih materijala kao odgovora na asketski dizajn i trendove u arhitekturi i unutarnjem dizajnu, stvoren je proizvod vrijedan divljenja! Jednostavan, pročišćen dizajn s naglaskom na detaljima i ručnom radu koji je potreban da bi nastale brončani sastavni dijelovi ili sitni mozaik, savršene završne obrade, a opet monjumentalan zbog izbora betona kao osnovnog elementa i velikih dimenzija, potpuno opravdava slogan ‘arhitektura ulaza’ pod kojim OIKOS stvara jedintvena rješenja više od 20 godina.

cemento_liscio_smalti_Orsoni_scalatatotalsmalto_scalata

http://www.oikosveneziamateria.it/ a više inspiracija za posebne ulaze OVDJE.

Povratak na popis

Vratadizajn.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice vratadizajn.hr kliknite na gumb "Zatvori".

Zatvori