Akcijska ponuda sobnih vrata!

popust7

I mi se pridružujemo blagdanskim i siječanjskim rasprodajama i akcijskoj ponudi! Izdvojili smo dva modela sobnih vrata talijanskog proizvođača GD Dorigo: obložena vrata u bijeloj i boji izblijedjelog hrasta (jota), inače dvije najtraženije boje u prošloj godini.

GD Dorigo ističe se već 40 godina izuzetnom kvalitetom u proizvodnji, pazeći osim izborom materijala i na vrhunsku završnu obradu. Standardne visine i do 2100 mm, reverzibilnog otvaranja na lijevo/desno, prilagođena su završnoj ugradnji i potrebama stanogradnje gdje su moguće prilagodbe i do zadnjeg trena. Zbog završne laminatne obrade najotpornija na udarce, grebanje, vlagu te promjene temperature.

 

jota na akcijibijela na akciji

Za cijenu od 1.750 Kn sa PDVom u koju je uključeno krilo, dovratnik i brava, bolja sobna vrata nećete pronaći! Više OVDJE.

Povratak na popis

Vratadizajn.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak korištenja web stranice vratadizajn.hr kliknite na gumb "Zatvori".

Zatvori